11 Artikel(en)

per pagina

11 Artikel(en)

per pagina

Hardloopschoenen dames

Hardloopschoenen voor dames worden voornamelijk uitgekozen op het design. Vrouwen willen er toch altijd graag goed en verzorgd uitzien, ook als ze aan het sporten zijn. De outfit is minstens zo belangrijk dan het sporten zelf. Toch gaan veel dames hier de mist in. Bij hardloopschoenen moet er goed gekeken worden naar de demping en of die aansluit op je voet. De schoenen moeten je goede ondersteuning bieden en de schokken opvangen. Wij hebben een uitgebreid assortiment bestaande uit kwalitatief goede hardloopschoenen. Met merken als Adidas, ASICS en Nike zit er vast de ideale hardloopschoen voor jou tussen. Kies tussen een neutrale of anti-pronatie hardloopschoen.

 

Voetafwikkeling

Om het optimale uit je schoenen te halen en om flink wat kilometers te maken, moet je weten wat je voetafwikkeling is. De demping van de schoen en de voetafwikkeling zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een hardloopschoen. Door hier rekening mee te houden, voorkom je blessures. Bij een normale voetafwikkeling slijten je schoenen in een S-vorm: buitenkant van de hak tot de binnenkant van de voorvoet. Loop je naar binnen of naar buiten dan heb je schoenen nodig die die kanteling extra ondersteunen. Kies dus zorgvuldig je hardloopschoenen uit.

 

Heb je vragen over het product of een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij streven ernaar alle producten binnen 48 uur te leveren. Voor 17.00 uur besteld? Dan mag je ervan uitgaan dat het product de volgende dag op het opgegeven adres wordt geleverd.